19 september - Interreg Vlaanderen-Nederland - 'Funding: The Future'

Interreg Vlaanderen Nederland organiseert op 19 september het event ‘Funding: The Future’ dat geheel in het teken staat van de nieuwe subsidieperiode 2021-2028 van Interreg Vlaanderen-Nederland. Interreg steunt op dit moment al bijna 80 toekomstgerichte projecten, en vaak met resultaten die je nu al kan zien, voelen, beleven of zelfs proeven. Kom op 19 september en ervaar welke innovaties en investeringen nu al gerealiseerd zijn door samenwerking tussen bedrijven, kennisinstellingen, het onderwijs en overheden, met steun van Interreg.

Medio juni verstuurt Interreg een uitnodiging met het programma, met inschrijfmogelijkheid.

Noteer nu alvast in je agenda: 19 september 2019
Interreg Vlaanderen-Nederland - 'Funding: The Future'
In Alta Ripa II - Engelstraat 6, Oud-Turnhout

https://www.grensregio.eu/nieuws/2019/funding-the-future

10 oktober Slotconferentie Grenzeloos Biobased Onderwijs

Op 10 oktober vindt bij de Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht (Nederland) de slotconferentie plaats van dit project. Noteer de datum alvast in uw agenda. Meer informatie volgt.

Studenten brengen biobased onderwijs in beeld

Studenten van Avans Hogeschool en Hogeschool Gent maakten een vlog over de Biobased Challenge en Internationale Studieweek die beide scholen organiseren in het kader van het Grenzeloos Biobased Onderwijs (GBO).

Digitaal platform ‘lifeline’ naar de toekomst

Het einde van het project Grenzeloos Biobased Onderwijs (GBO) is in zicht; in oktober dit jaar wordt het afgesloten met een groots slotevent. Maar dit is absoluut niet het einde van de activiteiten die nu zijn opgestart, benadrukte Rop Zoetemeijer...

Save the date

10 oktober Slotconferentie Grenzeloos Biobased Onderwijs 19 september Interreg Vlaanderen-Nederland - 'Funding: The Future'

Meer informatie?
GBO@dordrecht.nl